Високорентабельна культура дохід від 40 000 грн/га
продукція для повсякденного, дитячого, дієтичного та спортивного харчування
ефективні лікарські препарати Біологічно активні добавки
Унікальна косметика зберігає молодість та здоров'я шкіри
органічна продукція для здорового харчування
поживні комбікорми для тварин, птахів та риби

Як амарантова олія змінила ринок косметичних товарів

Ринок декоративної косметики, засобів по догляду за шкірою постійно розвивається. Косметичні корпорації витрачають десятки мільйонів доларів на дослідження і отримання нових, більш ефективних рецептур кремів, мазей, сироваток та інших препаратів. Але в останні кілька років ринок косметики зазнав певних змін.
І причиною тому — активне використання продуктів на основі природних, натуральних засобів. Серед яких олії:

  • маракуджі;
  • аргана;
  • жожоба.

Однак все частіше стала застосовуватися і амарантова олія, хоча і не так часто, як вона того заслуговує. Багато компаній ще ігнорують її неймовірні властивості, але, разом з тим, чимало і тих, хто сповна оцінив ефект, який надає амарантова олія, і використовує її при виготовленні косметики.

Для тих, хто хоче обійти своїх конкурентів!

До того ж, попит на косметику з амарантовою олією також не надто високий. Що, в свою чергу, обумовлено тим, що мало людей знайомі з її властивостями.
Але ті компанії, які вже готові використовувати або навіть використовують при виготовленні косметики амарантову олію, вже знаходяться на крок попереду конкурентів, впевнено займаючи поки ще вільну нішу.
Головною перевагою амарантової олії є її неймовірний склад мінералів, мікроелементів, вітамінів і амінокислот, завдяки чому цей продукт стає придатним для виготовлення косметичної продукції будь-якого типу.
Корисні властивості амарантової олії настільки широкі, що їх перерахування займе багато часу. До того ж, натуральний продукт, який отримують із насіння рослини амарант, може використовуватися навіть при профілактиці і лікуванні захворювань внутрішніх органів, а не тільки в косметичних цілях.
Тому в цій статті ми детально розглянемо основні типи косметичної продукції, в якій можна використовувати олію амаранту. А також розповімо, який саме позитивний вплив вони будуть забезпечувати.

Використання олії амаранту в лосьйонах

Цей прекрасний продукт наповнений натуральним токоферолом (з вітаміну Е), що дозволяє повноцінно живити і зволожувати шкіру.
Токоферол є потужним антиоксидантом. У нього унікальні властивості, які допомагають блокувати вільні радикали, нейтралізувати і виводити їх з організму. Це дуже важливо, тому що вони можуть спровокувати передчасне старіння.
Ця властивість робить Amaranth Oil відмінним інгредієнтом для додавання в нічні креми, антивікові зволожувачі і навіть сироватки для обличчя.
Більш того, олія амаранту також містить омега-6 незамінні жирні кислоти, які забезпечують утримання вологи в шкірі. Суха шкіра дуже швидко втрачає вологу, а олія амаранту допомагає в зволоженні. Саме тому — це відмінна олія для тих, хто страждає екземою, дерматитом і навіть псоріазом.

Використання олії амаранту в шампунях і кондиціонерах

Нестача лінолевої кислоти в організмі призводить до випадання волосся, оскільки це ключова поживна речовина, необхідна для регенерації клітин і росту волосся.
Саме лінолева кислота допомагає зміцнити ваші пасма, і зволожувати шкіру голови. Через це олія Amaranth Oil — ідеальна олія для додавання в продукти для волосся. Серед таких можна виділити:

  • шампунь;
  • кондиціонер;
  • та інші препарати для догляду і щоденних процедур.

Олія амаранту також багата на кальцій, що дуже важливо для здорових коренів. Кальцій допомагає зміцнити волосяні волокна, що дозволяє зменшити ламкість волосся, зміцнити його структуру. Сильне, здорове волосся буде довшим і товстішим, якщо воно багате кальцієм.

Використання олії амаранту в косметичних кремах проти зморшок і розтяжок

Олія амаранту відновлює еластичність шкіри, що є ключовою потребою для жінок, які переступили певний віковий бар’єр. Крім того, з огляду на те, що амарантовий продукт здатний боротися зі зморшками, він також підійде і для жінок, які нещодавно народили дитину і у яких з’явилися розтяжки.
У складі натурального продукту спостерігається високий вміст магнію, який відмінно підходить для текстури шкіри, зберігає її еластичність і добре зволожує.
Амарантова олія допомагає відновити шкіру, щоб вона стала гладкою і молодою.

Використання олії амаранту для масок

На ринку існує багато різних масок для лиця, більшість з яких містять антивікові інгредієнти, такі як гліколева кислота або ретинол.
Інгредієнти, подібні цим, творять чудеса для старіючої шкіри, але можуть робити шкіру трохи сухішою. Додавання олії амаранту в продукт здатне забезпечити тривалий зволожуючий ефект, який зберігається навіть після того, як маска буде змита.
Крім того, олія амаранту містить у великій кількості сквален, який є супер-живильною речовиною. Сквален може допомогти запобігти негативному впливу на шкіру ультрафіолету, а також буде сприяти росту клітин.

Саме тому олія є важливим інгредієнтом масок для обличчя, оскільки дозволяє домогтися швидкого ефекту, схожого з ефектом після SPA-процедур.
Олія амаранту має в своєму складі калій, який допомагає збалансувати електролітний склад. Це допомагає клітинам шкіри залишатися досить наповненими вологою, що, в свою чергу, забезпечує прекрасний зовнішній вигляд шкіри.
Олія амаранту має безліч функцій, що і робить її відмінним доповненням до будь-якої маски!

Використання олії амаранту в косметиці для губ

Сухі, потріскані губи мають досить непривабливий вигляд і псують загальне враження про свою власницю. Але їм не обов’язково залишатися такими?
Олія амаранту також є хорошим і ефективним доповненням до бальзаму для губ через її відновлюючий характер. Це допомагає надати вашим губам природний блиск.
Також, маючи високий відсоток сквалену, олія швидко проникає в шкіру, не залишаючи жирної плівки. Оскільки олія швидко вбирається, ви можете застосовувати її кілька разів протягом дня, поки ваші губи не повернуться до свого нормального стану.

Використання олії амаранту на нігтях, руках і ногах

Проблеми сухої шкіри також актуальні для наших рук і ніг. Вони втрачають багато вологи, тому що ми постійно доторкаємося до різних поверхонь.
Амарантова олія відмінно підходить для сухих кутикул і тендітних нігтів. Вона миттєво допомагає уникнути сухості шкіри і зробити її свіжою, добре доглянутою. Це також особливо корисно для потрісканих рук, ніг і мозолів.
Тому амарантова олія відмінний препарат для косметичної продукції, створюваної спеціально для рук, ніг, кутикул і нігтів.

Використання олії амаранту проти вугрів і прищів

Угри можуть бути дійсно аж надто «впертими». І на ринку косметичної продукції в достатку представлені засоби, що дозволяють позбавитися від прищів. Адже від них хоча б раз в житті страждає кожна людина.
Олія амаранту відмінно підходить для шкіри, схильної до появи прищів і вугрів, тому що вона містить вже згадувану вище лінолеву кислоту, яка має протизапальні властивості. Це робить її відмінним препаратом для боротьби з уже наявними вуграми і перешкоджає появі нових вугрів.

Амарантова олія при виробництві косметики: чому вона стає такою популярною

Сьогодні олія, що отримується шляхом холодного віджиму насіння амаранту, дійсно є однією з найкращих багатофункціональних косметичних олій на ринку косметичної продукції. Що обумовлено її унікальним складом — це особливі мінерали і мікроелементи, кислоти та вітаміни. Жодна інша натуральна олія не має такого високого вмісту сквалену!
Тому амарантову олію вже сьогодні все активніше використовують при приготуванні косметичної продукції. Впевнені, що пройде не так багато часу, як вона стане цілком природним інгредієнтом, що застосовується всіма косметичними компаніями світу.

2 комментарияЗалишити коментар

Доброго дня, скажіть будь ласка чи є рецепти домашніх масок для комбінованої шкіри обличчя?

Ilona, 08.07.2018

    Доброго дня, Ілона! Для комбінованої шкіри обличчя підійдуть маски, які використовують і для жирної шкіри. Більше рецептів масок Ви можете знайти у статтях на нашому сайті.

    Світлана, 14.07.2018

Залишити коментар

-=Ваш E-mail ніхто не побачить=-