Центр з очистки амаранту у Дніпрі

Майже рік минув від ідеї створення такого центру до його реалізації. Понад 10 000 км доріг залишилися позаду (вся Україна), отримано досвід на діючих підприємствах, оглянуто різноманітне обладнання. Ми зупинили свій вибір на чотирьохступеневому комплексі: аеродинамічний сепаратор, калібратор, пневмовібростіл, фотосепаратор (color sorter). Навіть дуже засмічений амарант після попередньої підготовки за два прогони на фотосепараторі дає 100% чистоту.

Якщо у вас є потреба очистити амарант, звертайтеся за тел.: 096 3444438

А також ми допоможемо з реалізацією насіння амаранту переробним підприємствам.

2 комментарияЗалишити коментар

Добрый день. Александр Николаевич, сколько стоит доочистка зерна амаранта, в том числе и двойная и где она проводится, на месте производства или у покупателя. И сколько стоит послеуборочная доосушка амаранта до кондиции и где она проводится.

Владимир, 12.11.2018

Послуги з очистки — 2500 грн за тону. М. Дніпро. Сушимо невеликі партії того насіння, які самі закуповуємо. Потужність сушарки поки що невелика. У 2019 році будемо модернізувати.

Дуда Олександр Миколайович (голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції), 05.01.2019